NKT BEMUTATKOZÁS

nkt cables GmbH több mint 120 éve, 1891-ben alapult magánvállalat, akkor még Nordisk Elektrisk Ledningstraad og Kabel-Fabrik néven. A főprofil mindig a kábelek és a hozzájuk kapcsolódó szerelvények gyártása volt. Alapítása után 100 évvel több német vállalat felvásárlása következett. Közöttük volt több kábelgyár és a Felten & Guilleaume Kabelwerke GmbH, mely egyik meghatározó profilja a kábelszerelvények fejlesztése és gyártása volt, így az cég a termékpalettája teljessé vált. Ezt követően még számos vállalat felvásárlásával világméretűvé vált az nkt cables GmbH, mely jelenleg is németországi magánvállalat.

A cégcsoport a világ minden részén rendelkezik gyárakkal, leányvállalatokkal és érdekeltségekkel Ausztráliától, Ázsián át Európában.

nkt cables globális vezető beszállítója az energia szektornak. Alaptevékenysége a kimagasló minőséget képviselő kábelek és szerelvények fejlesztése, gyártása és értékesítése a villamosenergia elosztó hálózatokhoz, az építőipar, a vasút és autóipar számára. Kreatív, kiemelkedő technológiákkal, fenntartható termékekkel, szolgáltatásokkal és megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.