Elektronikus védelemmel rendelkező kompakt megszakítók jellemző alkalmazási területe az energiaelosztó rendszerek berendezéseinek védelme. Az elektronikus védelmek előnye a kioldási pontosság és a karakterisztika beállítási lehetőségei a thermomagnetikus védelmekhez képest.

Az IEC / EN 60947-2 szabványi megfelelés biztosítja a funkcionalitás és megbízhatóság együttesét, mely lehetővé teszi a széleskörű alkalmazhatóságot, beleértve a leválasztást is.  

Az Ex9M SU20S típusú megszakítók intelligens kioldóegységei LCD kijelzővel, az Ex9M SU20L típusú megszakítók intelligens kioldóegységei DIP kapcsolókkal paraméterezhető elektronikus kioldók lehetővé teszik a készülékek részletes és pontos üzembe helyezését a telepítési követelményeknek megfelelően. Az elektronikus technológia javítja a készülék stabilitását olyan alkalmazásokban, amelyek jelentős mechanikai igénybevétellel rendelkeznek.

Ezek a megszakítók 36 kA -tól 150 kA -ig terjedő zárlatiszilárdsággal rendelkeznek. Az Uimp lökőfeszültség-állóság 12 kV-ig lehetővé teszi használatát olyan rendszerekben is, ahol nagy intenzitású átmeneti túlfeszültség hullámok fordulhatnak elő, pl. a nehéziparban.

 

TÍPUS KULCS - KOMPAKT MEGSZAKÍTÓK ELEKTRONIKUS VÉDELEMMEL EX9M6

Például: Ex9M6N SU20L 1000 3P

Ex9  M 6 N SU20L 1000 3P
nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold
Termék család Készülék  Építési méret  Zárlati szilárdság Kioldó  Névl. áram  Pólus
             
Ex9 M:
Kompakt megszakító
 2..6: 1600A-ig N: 50 kA
Q: 70 kA
H: 100 kA
 

SU20S:
LCD kijelző
SU20L:
DIP kapcsoló

 pl. 1000A  3P: 3 pólus
4P: 4 pólus
(N védelemmel)