Ex9TA installációs analóg kapcsolóórák épületinstallációs és ipari alkalmazásokhoz. Felhasználási lehetőségek az energia megtakarítási időzített kapcsolásokon kívül a napi rendszerességű kapcsolási ciklusokbiztosítása.

Legkisebb kapcsolási időköz 30 perc.

A kapcsolóóra választékban megtalálhatók a rendkívül kompakt, 1 modul széles készülékek mellett a 3 modul széles kivitelek is. A készülékek kvarckristály alapú vagy hálózati feszültségre szinkronozott órajellel működnek.

Ex9TD installációs digitális kapcsolóórák épületinstallációs és ipari  alkalmazásokhoz. Teljesen programozható akár 1 perces kapcsolási időközökkel. A készülékek a heti programokat, a hosszabb szabadságokat, a szabadnapokat is kezelik.

Számos kényelmi funkció biztosítja a legszélesebb körű alkalmazhatóságot. Távollét idejére véletlenszerű kapcsolás imitálhatja az otthon tartózkodást. Az automatikus Nyári / Téli időszámítás váltással elfelejthető az évente kétszer szükséges átállítás. Astro programjával követi a napkelte és a naplemente időpontjait, így biztosítva a valós nappali és éjszakai kapcsolási funkciók programozhatóságát. Ezekkel a funkciókkal pontosan beállíthatók az igényeknek megfelelő kapcsolási minták.

A készülékek LCD kijelzőin nyomon követhetők az aktuális programállapotok, a készülék homloklapján található gombokkal beállíthatók a paraméterek.

TÍPUS KULCS - KAPCSOLÓÓRÁK EX9TA ÉS EX9TD

ANALÓG

Például: Ex9TAMQ 1NO 230V

Ex9

TA M Q 1NO 230V
nyil le-vekony-zold   nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold

Termék
család

Készülék Méret Órajel Érintkező Működési
feszültség
Ex9


TA:  
Analóg  
kapcsolóórák

_: Normál

M: Mini
Q: Kvarc

S: Szinkron
1NO: 1 záró

1CO: 1 váltó
230V

DIGITÁLIS

Például: Ex9TDC 1CO 230V

Ex9

TD C 1CO 230V
nyil le-vekony-zold   nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold  nyil le-vekony-zold

Termék
család

Készülék Méret Funkció Érintkező Működési
feszültség
Ex9


TD:  
Digitális 
kapcsolóórák

_: Normál

M: Mini
_: Standard

C: Kényelmi
1CO: 1 váltó
2CO: 2 váltó
1CO+1NO:
1 váltó+1 záró
230V