NOARK Electric egy világméretű elektrotechnikai készülék gyártó vállalat, tagja egy nemzetközi konszernnek, több mint 25 ezer alkalmazottal. Regionális központok Shanghaiban, Prágában és Chicagoban látják el az üzletmenet irányítását minden kontinensen. A küldetésünk, hogy új lehetőségeket nyújtsunk és ügyfeleinket páratlan módon szolgáljuk ki a teljes, globális kisfeszültségű iparágban.

Eltökélt szándékunk, hogy továbblépjünk a világpiacon és kialakítsuk és ápoljunk szoros kapcsolatokat partnereinkkel. NOARK Electric különös gondot fordít arra, hogy a helyi piaci sajátosságokat figyelembe véve szolgálja ki vevőit. Az egész világra kiterjedő üzleti tevékenységünket ezért helyileg koordináljuk. NOARK Electric több millió Eurót fektetett fejlesztésekbe és a legújabb up-to-date technológiákkal szerelte fel gyárait. Az intelligens kisfeszültségű elosztó- és vezérlőberendezések kiváló minőségű, teljesítményű és megbízhatóságú termékcsaládjait fejleszti a magasan képzett szakmai tudással rendelkező Kutató-Fejlesztő csapata.

Az első generációs Ex9 intelligens kisfeszültségű készülékcsalád fejlesztése során a legújabb tervezési, villamos, konstrukciós és szimulációs technológiák alkalmazásával éri el és kerül összhangba a legmagasabb iparági elvárásokkal. Ez a termékcsalád nem csak számos funkciót sorakoztat fel kisebb méretben, de szintén magába foglal adatgyűjtő, kommunikációs, intelligens távműködtetési modulokat, mellyel NOARK Electric tíz kizárólagos szabadalmával, beleértve találmányt, gyakorlati alkalmazást és tervezést rendelkezik.

Mi szilárdan ragaszkodunk “A legjobb termékek a legjobb anyagokból készülnek” alapelvünkhöz, mely megalapozza gyártásunkat is. Követve alapelvünket csak magas követelményeknek megfelelő, minősített beszállítók működhetnek együtt velünk. Minden, a helyi kötelező törvényi előírásnak megfelelés mellett, a teljes termékkínálat megfelel a legújabb IEC és EN szabványoknak, melyet akkreditált CB/CCA szervezetek minősítettek. NOARK Electric különös gondot fordít arra, hogy termékei rendelkezzenek a helyi, speciális előírások és egyes piacok sajátosságainak megfelelőségét tanúsító minősítésekkel. A termékekkel kapcsolatos műszaki kérdéseken túl, NOARK Electric különös gondot fordít a természetre és környezetünk védelmével kapcsolatos irányelvek követésére.

Globális értékesítési hálózaton keresztül, NOARK Electric sikeresen hozzájárult azon törekvéséhez, hogy kiemelt hatékonyságú, nagymegbízhatóságú, intelligens és energiatakarékos, mindemellett elérhető árú kiszfeszültségű készülékekkel lásson el különböző iparági területeket úgy, mint energiaelosztás, smart-grid, megújulóenergia felhasználás, olajipar, gépgyártás, ingatlan és építőipar.

Mi hisszük,

Figyelemre méltó technikai újításokkal hozunk létre megbízható termékeket!

Kiemelkedő műszaki ötletekből alkothatunk intelligens villamos megoldásokat a jövő számára!

Mi az Új lehetőség vagyunk az Ön számára!