• Verzió
  • Letöltés 1
  • Fájlméret 3.00 MB
  • Fájlok Száma 1
  • Dátumkészítés 2020.04.14.
  • Utoljára frissített 2020.05.11.

Kiselosztók PNS, PNF, PHS, PXS, PXF (Angol)

Kiselosztók PNS, PNF, PHS, PXS, PXF

Elosztók és tartozékaik, áramsínek katalógus

 

A műanyag kiselosztók PNS sorozata falra szerelhető, míg a PNF sorozat süllyesztett kialakítású IP40 védettséggel kapható épületinstallációs és egyéb általános alkamazásokhoz. A PNS verzió 1-4 soros, 8 - 48 modulhoz alkalmas változatokban érhető el. A PNF típusú kiselosztók 8-36 modulra osztva, 1-3 soros verzióban áll rendelkezésre. Minden sorozat választható fehér és átlátszó ajtóval is.

PNF 24TPHS sorozat kiselosztói megfelelnek az ipari alkalmazások elvárásainak. Ezeket a dobozokat IP65 védelemmel vannak ellátva. A kínálatban 1-3 soros, 4 - 36 modulos kivitelű termékek szerepelnek. A konstrukció falon kívüli szereléshez lett kialakítva. Az egységek átlátszó ajtókkal vannak szállítva.

PXF sorozat kiselosztói süllyesztett kivitelükkel és lapos ajtóval kiválóan alkalmasak szűkebb helyek vagy a fal síkjából alig kiemelkedő építészeti követelmények kielégítésére. Ezeket a dobozokat IP40 védelemmel vannak ellátva. A kínálatban 1-3 soros, 12 - 36 modulos kivitelű termékek szerepelnek. Az egységek fehér vagy átlátszó ajtókkal vannak szállítva.

A kiselosztókat kompletten DIN sínnel, maszkkal, N/PE sorkapcsokkal, az üres helyekhez lefedéséhez 45mm-es vaktakaróval és falra rögzítési csavarokkal szerelési anyagokkal szállítjukZárak (LK PH/PN LK) a külön rendelhetők.