• Verzió
  • Letöltés 0
  • Fájlméret 1.35 MB
  • Fájlok Száma 1
  • Dátumkészítés 2020.04.09.
  • Utoljára frissített 2020.05.11.

Kapcsolóórák Ex9TA és Ex9TD

Kapcsolóórák Ex9TA és Ex9TD

 

 

ex9ta 1mEx9TA installációs analóg kapcsolóórák épületinstallációs és ipari alkalmazásokhoz. Felhasználási lehetőségek az energia megtakarítási időzített kapcsolásokon kívül a napi rendszerességű kapcsolási ciklusokbiztosítása.

Legkisebb kapcsolási időköz 30 perc.

A kapcsolóóra választékban megtalálhatók a rendkívül kompakt, 1 modul széles készülékek mellett a 3 modul széles kivitelek is. A készülékek kvarckristály alapú vagy hálózati feszültségre szinkronozott órajellel működnek.

 

 

ex9td 2m

Ex9TD installációs digitális kapcsolóórák épületinstallációs és ipari  alkalmazásokhoz. Teljesen programozható akár 1 perces kapcsolási időközökkel. A készülékek a heti programokat, a hosszabb szabadságokat, a szabadnapokat is kezelik.

Számos kényelmi funkció biztosítja a legszélesebb körű alkalmazhatóságot. Távollét idejére véletlenszerű kapcsolás imitálhatja az otthon tartózkodást. Az automatikus Nyári / Téli időszámítás váltással elfelejthető az évente kétszer szükséges átállítás. Astro programjával követi a napkelte és a naplemente időpontjait, így biztosítva a valós nappali és éjszakai kapcsolási funkciók programozhatóságát. Ezekkel a funkciókkal pontosan beállíthatók az igényeknek megfelelő kapcsolási minták.

A készülékek LCD kijelzőin nyomon követhetők az aktuális programállapotok, a készülék homloklapján található gombokkal beállíthatók a paraméterek.