• Verzió
  • Letöltés 2
  • Fájlméret 1.21 MB
  • Fájlok Száma 1
  • Dátumkészítés 2020.04.09.
  • Utoljára frissített 2021.02.09.

Installációs főkapcsolók kiegészítőkkel Ex9BI

Installációs főkapcsolók kiegészítőkkel Ex9BI

 

 

Az Ex9BI szakaszoló-kapcsolók kialakításuknak köszönhetően főkapcsolóként használhatók a különböző alkalmazásokban. Megfelelnek az IEC /EN 60947-3 szabvány előírásainak és kielégítik a villamos leválasztás és szakaszolás követelményeit is. Alkalmazási csoport IEC szerint: AC-22A, mely értelmében megfelelenek vegyes ohmos és induktív (kis túlterheléssel, cos j = 0.65) terhelések csoportjának kapcsolására, a gyakori működtetés lehetőségével ('A' alcsoport).

Az Ex9BI szakaszoló-kapcsoló család készülékei moduláris kivitelükkel és az 1 modul / pólus szélesség egységével, a szabványos installációs készülék sorba beépíthetők. Az energiaelosztási áramutakba a huzalozott csatlakozáson kívül standard soroló sínekkel is beköthetők, melyek lehetnek mind villás, mind tűs csatlakozásúak is.
A nem szándékolt visszakapcsolást, a teljes sorozat készülékeiben standard funkcióként rendelkezésre álló, a beépített, OFF (KI) állásban zárolási-mechanizmussal lehet megakadályozni. A zárolás kizárólag szerzsám (pl. csavarhúzó) alkalmazásával oldható fel.

Felszerelhető széles tartozék- és kiegészítő alkatrészválasztékkal – melyek az Ex9B kismegszakító családok valamennyi készülékéhez azonosak – többek között normál segédérintkezőkkel, munkaáramú, feszültségcsökkenési és feszültségemelekedési kioldóval. A kiegészítők számos variációjával kialakíthatók az alkalmazási igényeknek megfelelő kombinációk.